De kaller meg Orca

Jeg vet at jeg er feit, det er ingenting du trenger for å prøve å skjule. Jeg har alltid vært, og jeg er ikke sannsynlig å gå ned i vekt for den delen. Jeg er ganske trygg med min størrelse og lider ikke av mental eller fysisk aktivitet. Skulle jeg føle meg dårlig, vil jeg gjøre noe med det, men akkurat nå er det ikke oppdatert. Det jeg finner er imidlertid vanskelig å finne bukser i store størrelser, og det gjør meg mest til å bære myke bukser. Men det er tider når jeg vil klæ meg pent og da vil jeg ha gode klær som passer meg som har XXL eller større i klær.

Perfekt online shopping for meg

Jeg var så heldig da jeg fant Motley Denim på internett. Det er en svensk nettbutikk med norsk side hvor du kan handle store klær til store menn og her har jeg funnet mange klær som passer meg. Det jeg var mest fornøyd med var at de hadde jeans i store størrelser. Jeg elsker jeans og jeg husker ikke når jeg kunne håndtere dem senest. Å kunne kjøpe bukser i min størrelse var en ren glede. Jeg kan virkelig anbefale alle som er flott å besøke siden fordi du en gang har vært i en vanlig butikk og ikke funnet riktig størrelse, vil du ikke gå tilbake. Online, ingen bryr seg, og du kan kjøpe alt du trenger.