Lyset jeg lette etter

Jeg nyter virkelig havet og det er ingenting som å fiske på en lørdag kveld. Det er derfor ganske mørkt rundt denne tiden av året, og det er derfor jeg bestemte meg for å kjøpe noen nye ledede lys til min båt. Jeg liker ikke å bruke mer penger enn det, og jeg prøvde derfor å finne en svensk ledet lysleverandør for å kjøpe fra. Ljusgiganten er en nettbutikk på den svenske vestkysten, og leveringsdato er rundt 3-5 dager til Norge, noe som ikke er så ille.

Jeg fant endelig lyset jeg lette etter

Det var litt vanskelig for meg først å finne det jeg lette etter, men etter en tid fant jeg endelig en lys bar som var perfekt for min båt. Jeg måtte bruke svenske ord for å finne den riktige lys bar, derfor gikk jeg i gang for led bar. Jeg anbefaler deg å prøve å kjøpe fra denne butikken eller andre butikk infact som ligger i Sverige hvis du er villig til å spare penger. Det tar litt lengre tid å motta lyset, men til slutt er det definitivt verdt det. Minst er det min mening. Jeg var veldig glad for at de hadde en hvit lys bar som også passer til fargen på båten min. Det ble også klassifisert i henhold til IP68, som også var en stor fordel. Garantien var 5 år, så det burde ikke bryte det lett som lysstråler pleier å gjøre, spesielt i harde omgivelser.